Autolakering: Hvad er prisen på en autopolstring?

Autolakering: Hvad er prisen på en autopolstring?

Hvad er prisen for en bilpolering? For biler kan det svinge fra 400 til 800.000 kroner. I dette blogindlæg vil vi komme ind på, hvad en autolakerer er, og hvor meget de tager for deres ydelser. Det kan være fristende at spare penge ved selv at polere sin bil, men der er mange risici forbundet med at gøre det, som du bør overveje, før du tager en beslutning!

Priserne på autolak kan variere

Der er flere forskellige typer af bilpolering, som du kan vælge imellem, hvilket påvirker prisintervallet:

Full Auto Car Polish – gennemsnitligt omkring 400 kroner til 800 kroner pr. køretøj afhængig af hvor mange timer det tager. Dette er en fuld detalje og inkluderer voksning samt støvsugning af dit bagagerum eller interiør, hvis det er nødvendigt

Express Polisher – denne hurtige polering koster kun omkring 150-300kr for op til fem køretøjer

Nano Wax Treatment – denne behandling varer tre måneder og koster 500-850kr

Interior Detail – disse detaljer inkluderer shampooing af tæpper, plastikoverflader, måtter osv. samt udvendig rengøring med vandløs sprayrens

Ompolstring af interiør

En autopolstrer er en professionel, der har specialiseret sig i ompolstring af bilsæder, dørpaneler og andre indvendige overflader. Processen med at ombetrække en bil kan være ret omfattende og tager normalt flere dage at gennemføre. Først fjerner møbelpolstreren det gamle stof og skum fra sædet eller panelet, hvorefter han erstatter det med nyt stof og skum. Til sidst trimmer og syr han stoffet til, så det passer perfekt til overfladen. Omkostningerne ved at få en bil polstret ligger normalt mellem 2.000 og 10.000 kroner, afhængigt af arbejdets størrelse og kompleksitet.

Så hvad er prisen for en bilpolstring? Det kan svinge fra 400 til 800.000 kroner, alt efter hvilken type polering du vælger og hvilke ydelser du ønsker. Hvis du er på udkig efter en fuld detaljering eller ompolstring af interiøret, skal du være forberedt på at betale mindst 500 kroner! Hvis du derimod blot har brug for en hurtig Express Polisher, koster det dig kun omkring 150-300 kroner. Husk disse priser, når du beslutter dig for, om du selv skal polere din bil eller ej – der er mange risici involveret, som kan ende med at det koster dig mere end at betale en professionel for at gøre det.