Dengang mit hjem ikke var energioptimalt

Dengang mit hjem ikke var energioptimalt

En blowerdoor test er en test, der måler, om dit hjem er lufttæt. Det indebærer, at man tager en stor blæserventilator ind og sætter den op i en dørkarm udenfor

Blæseren skaber en trykforskel mellem indersiden og ydersiden af dit hjem, og denne trykforskel er det, der forårsager luft til at lække ind eller ud af dit hjem. Blowerdoor testen er en meget effektiv måde at finde ud af, hvor meget luft der siver ind eller ud af dit hjem, og hvor disse utætheder er placeret.

Jeg fik foretaget en blowerdoor test af mit hjem og fandt ud af, at det ikke var så lufttæt, som jeg troede, det var. Blowerdoor testen afslørede, at der var nogle få områder i mit hjem, som skulle tætnes for at forbedre energieffektiviteten i mit hjem. Efter at have forseglet lækagerne kunne jeg mærke en betydelig forskel i mine energiregninger og i komforten i mit hjem. Jeg kan varmt anbefale at få foretaget en blowerdoor test, hvis du ønsker at forbedre energieffektiviteten i dit hjem.

Fordele ved en blowerdoor test

Der er mange fordele ved en blowertest. Testen gør er gode til at identificere luftlækager i dit hjem, så du kan tætne dem og forbedre energieffektiviteten i dit hjem. Blowerdoor testen er også en fremragende måde at vurdere effektiviteten af dit hjems isolering på. Hvis du overvejer at tilføje isolering til dit hjem, kan en blowerdoor test fortælle dig, hvor meget det vil forbedre energieffektiviteten i dit hjem.

Blowerdoor testen er en god måde at forbedre energieffektiviteten i dit hjem på. Hvis du ønsker at spare penge på dine energiregninger og gøre dit hjem mere komfortabelt, kan jeg varmt anbefale at få foretaget en blowerdoor test.

Ulemper ved en blowerdoor test

Blowerdoor testen har nogle få ulemper. Den første er, at den kan være forstyrrende for din daglige rutine. Blowerdoor testen tager ca. to timer at gennemføre, og i den tid kan du ikke bruge den dør, som blæseren er sat op i. Desuden kan blæseren larme, så hvis du har små børn eller kæledyr, bør du måske sørge for, at de ikke er i huset under testen.

En anden ulempe ved blowerdoor testen er, at den kan være dyr. Prisen for en blowerdoor test kan varierer rigtig meget, afhængigt af størrelsen på dit hus. Men hvis man tager de potentielle besparelser i betragtning, der kan opnås ved at forbedre energieffektiviteten.